maanantai 29. kesäkuuta 2015

Sade kotiin...

             Tässä näitä taukoja pääsee aina välillä kertymään blogiin, sillä ei aina ole oikein aihetta taikka jaksamusta blogin parissa. Nyt tulee kuitenkin tällainen pikapostaus tähän väliin, ettei ainakaan jää mitään hirveän pitkää postauksetonta aikaa. Sade asusti siis viikonlopun oriasemalla, toivottavasti hyvin levänneenä, sillä tänään heppa pääsi taas laitsaelämän makuun ja onhan se varmasti väsyttävämpää olla laitsalla 24/7, kun eihän siinä niin paljon mitään lepäillä, tai no syödään mahat pullolleen. 

                  Tänään herättiin kuitenkin 5:00 ja perillä Porvoossa oltiin jo hyvissä ajoin 6:30 aikaan, niin ehdittiinkin harjata Sade ennen el.lääkärin tarkastusta. Huomasin jotain pientä muutosta Sateessa tai sitten se oli vain harhanäkö, että Sateen maha olisi jopa pikkaisen pienempi kuin normaalisti, jospa se olisikin kerennyt noin pienessä ajassa laihtua. Tarkastuksen aikana Sade oli aika hötky ja ylimääräistä energiaa näytti olevan kertynyt tammaan, sillä se ei olisi malttanut pysyä paikallaan, ainakaan päänsä kanssa. Tarkastuksen loppupäässä el.lääkäri kertoi pienen toivoa antavan uutisen, munasolu oli ainakin irronnut, mutta saa nähdä, minkälaisen uutisen kahden viikon päässä odottava tiineystarkastus meille antaa. Sade pääsikin toiselle laitsalle, jossa se kyllä on muutaman kesän ennen ollutkin, eli tuttu paikka kyseessä. Laitsalle lasku sujui ongelmitta, muut laumalaisetkin oli ihan rauhallisia ja Sade ryntäsi ruohomättäille heti ensimmäisenä. Eipä mitään kummempaa tästä päivästä... Kuvat (C) Elina.

Voi kun Sade näyttää tässä niin hoikalta...



4 kommenttia:

  1. Ihanaa, et Sade tuli jo kotiin! Nyt vaan jännittämään, et tuleeko teille pikkuSade. :) Kivoja kuvia.

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, nyt vaan kaikki varpaat ja sormet ristiin, toivotaan parasta :)
    Ihana muuten tää sun uusi ulkoasu, tykkään!! ;)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..