tiistai 23. kesäkuuta 2015

Välipäivittelyä

                                  Jaahas... nyt on sitten juhannus vietetty mökkitunnelmissa ja alkuviikon kuivurin maalausurakka saatu päätettyä. Onhan se "pikku" tauko bloggaamiseen välillä ihan paikallaan. Nyt luultavammin palaillaan taas ahkerammin blogin äärelle ja myös tallijuttuihin. Mulla on itse asiassa aika paljonkin kerrottavaa, mutta tuntuu vähän siltä, että viime viikon juttuja en edes muista niin tarkalleen. Tässä tulee kuitenkin jonkin verran tekstiä, mitä nyt on tässä lähipäivinä tapahtunut ja mitä on tapahtumassa.

       Viime viikon keskiviikkona oli jo juhannushässäkät mielessä ja mökille lähtö suunnitelmat, mutta sitä ennen tietenkin tallilla käynti. Hoidettiin Sade normaalisti ja lätkäistiin perus ratsastusvehkeet päälle ja mä ridasin ensin Sateella kentällä jotain vajaa 45min ja sitten Elina hyppäsi vielä selkään. Hieman huono fiilis ratsastuksesta jäi, mutta iloisin mielin kuitenkin lähdettiin mökille viettämään mukavan sateista juhannusta. 
          Juhannusaattona eli perjantaina se aurinko kuitenkin välillä näyttäytyi meille ja taas välillä meni pilveen ja myöhemmin saatiin taas vettä niskaan. Huonosta säästä huolimatta saunottiin ja uitiin joka päivä ja kyllä myös viihdyttiin telkankin ääressä. Olihan tämä juhannus aika pettymys, kun sään piti mennä näin huonoksi, mutta toivotaan, että tässä tulee vielä niitä oikeasti "kauniitakin päiviä". Sunnuntaina ajeltiin mökiltä kotio ja maanantaina lähdettiin taas uudelle reissulle Ridasjärvelle, jossa yövyttiin ja siitä muutaman kilsan päässä maalailtiin kuivuria. Hommaahan siinä riitti, mutta saatiin kaikki tarpeellinen onneksi tehtyä. Huomenna onkin luvassa äkillinen juttu, josta saatiin ihan äskettäin tietää. Äiti teki nimittäin päätöksen, että "kokeillaan astuttaa Sade uudelleen, jos vaikka onni suosisi meitä". Jos ette ole blogiani pidempään lukeneet, niin viime kesänä Sadetta yritettiin jo astuttaa Savelan Hemulilla, mutta se homma epäonnistunui. Tästä ei voi siis kukaan olla vielä varma, mitä tuleman pitää. Eli tällainen pommitus tällä kertaa ja huomenna meitä odottaa herätys kello viideltä ja Sateen vienti oriasemalle.
Vaikka ratsastus ei silloin viime viikon ke onnistunutkaan kovin hyvin, totesin kuitenkin muutamat Elinan ottamat kuvat julkaisukelpoisiksi, eli saatte nähdä niitä tässä + vielä muutamat puhelimellani otetut mökkikuvat!





Millainen juhannus sinulla oli/ missä vietit juhannuksen?

3 kommenttia:

  1. Ihania uutisia! olisi todella kiva jos Sade tulisi kantavaksi. ;) Ja ihania kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, pidetään vaan kovasti peukut pystyssä, että nyt onnistuisi ;) ja kiitos

      Poista
  2. Kiva postaus ja hyvin kirjoitettu teksti ;)

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!

-> Sade ja Voitto ovat perheemme yhteiset hevoset, eivät minun...
-> Ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti noin kerran tai kaksi kertaa viikossa, enkä kisaa tai käy valmennuksissa...
-> Kuvat otamme pääosin Sony a 3000:lla, Panasonic Lumix- digijärkkärillä, puhelimellani tai joskus Canon eos 1100d- järkkärillä
-> Videot muokkaan movie makerilla

Hyväksyn asialliset kommentit, otan jonkun verran kritiikkiä vastaan, mutta Muistathan silti asiallisen kielenkäytön!
Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän laita kommenttiasi kahteen kertaan ;) Kiitos..